SURINAAMS, INDISCH EN CHINEES AFHAAL RESTAURANT NIEUW MIN-KIE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 675 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surinaams, Indisch en Chinees afhaal restaurant Nieuw Min-Kie. Meer weten? Ontdek meer

20 mrt 2023 om 21:03 Fast delivery and delicious food! Will definitely order again
14 mrt 2023 om 23:24 Bij het bestellen werd ik verrast door een keuze voor rode of gele sambal. Ok grappig. Ik heb gekozen voor gele sambal. Echter bij het geleverde zat helemaal geen sambal. Vraag het dan niet. Het eten was verder oké. Niet slecht,maar ook niet speciaal
13 mrt 2023 om 18:39 lekker en verzorgd
10 mrt 2023 om 20:26 Roti besteld. Helaas week deze af van het originele structuur van dit gerecht. Daarnaast was het eten zuur qua smaak. Contact opgenomen met het restaurant. Er was geen mogelijkheid met het restaurant te overleggen voor een compromis. Bezorging
5 mrt 2023 om 11:58 lekker eten en goede service
1 mrt 2023 om 0:14 altijd lekker ! maar ik vind de prijzen echt te aso duur 4,30 voor een broodje kom op !!
28 feb 2023 om 13:15 Tjap Tjoy tofu was lekker. Beter zou zijn dat je champignons ipv taugé krijgt.
21 feb 2023 om 16:11 Lekker eten
18 feb 2023 om 9:31 Bakkeljauw met nasi was heerlijk! Flinke portie. Kan je 3 dagen van eten. Super!
18 feb 2023 om 8:03 Altijd perfect. Tjaptjoj Tofu en Babi Pangang zijn fantastisch!
10 feb 2023 om 21:35 Kipkerrie was heerlijk
7 feb 2023 om 8:33 Wat ik besteld heb was super lekker.