SURINAAMS, INDISCH EN CHINEES AFHAAL RESTAURANT NIEUW MIN-KIE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 791 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Surinaams, Indisch en Chinees afhaal restaurant Nieuw Min-Kie. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 7:27 Al 25 jaar mijn favoriet
14 apr 2024 om 20:55 Net op tijd thuis bezorgde
8 apr 2024 om 9:20 Top
7 apr 2024 om 21:14 NA 1.5 UUR wachten belde de medewerker op voor het adres, beetje raar vindt je ook niet ?
30 mrt 2024 om 20:41 Ik heb een Moksi meti besteld, het eten was heerlijk en de portie was groot. Ik kom er regelmatig en je krijgt echt waar voor je geld.
26 mrt 2024 om 15:33 heerlijk saoto en wan tan soep ik bestel heel veel van de soepen
7 mrt 2024 om 20:14 Heerlijk gegeten alles was lekker vers
29 feb 2024 om 16:33 Snelle bezorging. Helaas smaakte de broodje kip kerrie niet naar kip kerrie. Aparte smaak en kleur.
23 feb 2024 om 17:08 Ik heb een southo soep besteld en er was een heeeel klein zak je mix weg in een hap de hij waren ze vergeten en het duurde zooo lang
20 feb 2024 om 20:13 Het eten was erg lekker. Precies zoals ik van min kie gewend ben. Echter erg jammer dat ik 2 en half uur heb moeten wachten op bezorging. Dit omdat thuisbezorgd geen bezorger aan de bestelling koppelde.
18 feb 2024 om 11:01 De kip moest je echt zoeken in de soep en dat super kleine beetje chips wat jullie erbij zetten is niet de moeite waard. Ik bestel er geen Sauto meer.
2 feb 2024 om 18:08 Ander half uur gewacht op eten en komt koud aan en dik 40€ voor betaald en opgebeld kreeg ene schreeuwende Chinees an de telefoon en niemand is hier in thuis voor hulp belachelijk dit !